Botanikshop.com' ile 1 kişiye hediye





kampanya adresin | Cumartesi, Ekim 20, 2012 | 20Yorum Yapıldı | Tweet +1 Like




Botanikshop.com'ile 1 kişiye Krill Yağı Hediye Ediyoruz .

Peki ne bu Krill Yağı ? 

Antarktik Krill Nedir?

Antarktik Krill (Euphausia Superba) dünyanın hala saflığını kaybetmemiş bakir Antarktika sularında yaşayan, omega-3 yağ asitleri ve antioksidan pigmentlerce çok zengin kabuklu bir deniz canlısıdır. Kriller 6,5 cm uzunluk ve 2 gr ağırlığa kadar ulaşabilirler. Beslenme zincirinin en altındaki su yosunları ve planktonlarla beslenmekte olup ağır metallerden ve kirlilikten hiçbir canlının olmadığı kadar uzaktadırlar.

Neden Krill yağı ?

Krill yağı fosfolipit formda omega-3 kaynağıdır. Bu nedenle %98 biyoyararlanım sağlanmaktadır. Krill yağına kırmızı rengini veren çok kuvvetli bir antioksidan olan astaksantindir. Bu antioksidan krill yağını doğal bir şekilde ısı ve diğer etkenler sonucunda bozulmaktan korumaktadır. ORAC (Oksijen Radikali Absorbe Kapasitesi) 378'dir, yani balık yağından 48 kat daha güçlü bir antioksidandır. Krill yağı dünyanın en saf ve temiz sularında yaşayan krillerden elde edilmesi nedeniyle ağır metaller,kirlilik ve toksik maddelerden hiçbir besin maddesinin olmadığı kadar uzaktadır.



Krill yağının Faydaları Nelerdir?

1. Kalp Damar Hastalıklarını önlemede Krill Yağı ndaki fosfolipit formundaki Omega-3 oldukça faydalı etkiler göstermektedir. Omega-3’ün emilimi fosfolipitlerle olduğu zaman diğer kaynaklara nazaran çok daha etkili olmaktadır.

2. Krill Yağı ayrıca kandaki kolesterol değerini de kötü kolesterol olarak adlandırılan LDL seviyesini
azaltmaktadır. Tam aksine iyi kolesterol olarak adlandırılan HDL seviyesini de arttırmaktadır.

3. .Krill Oil de bulunan fosfolipitler Romatoid Artrit için alternatif bir gıda takviyesidir.

 4. Çocukluk ve ergenlik döneminde kullanılan Krill Yağı, düzgün beslenme ve yaşam tarzı faktörleri ileride meydana gelebilecek Osteoropoz (Kemik erimesi) riskini azaltmaktadır.

5. Fosfolipitler direk olarak dokuya ulaşarak kemik ve eklem rahatsızlıklarında belirtileri azaltmakta ve ciddi anlamda hastalıkları hafifletmektedir.

6. Krill Yağı aynı zamanda ateroskleroz (damar sertliği) durumuna da olumlu etki sağlamaktadır.

7. Yaşam boyu beyinde bulunan Omega-3 miktarı yağ asitleriyle beynin gelişim sürecine etki eder. Yağ asitlerinin beyne geçişi sınırlanmaktadır. Yalnızca esensiyal yağ asitleri kan-beyin engelini aşabilir. Omega-3 beyin dokusuna trigliserid olarak değil yağ asitleri olarak ulaşır. Bu sebebten dolayı, Krill Yağı nda bulunan Omega-3 yağ asitleri beyin dokusu için gerekli ve faydalı bir kaynaktır.

8. Hafiza performansını güçlendirmek ve ciddi boyutlarda demans hastalığının önüne geçmek için yeteri miktarda Krill Yağı alınması önerilmektedir.

9. ADHD (Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu) rahatsızlığı olan çocuk ve yetişkinlerin kanındaki Omega-3 seviyesi oldukça düşüktür. Krill Yağı ile alınan Omega-3 takviyesi, ADHD hastalığında ilaç ve terapi kadar etkilidir.

10. Astaksantin beyin ve sinir sistemini koruyucu etki göstermekte, kan-beyin bariyerini geçebilmektedir. Ayrıca vücudun her noktasında iç organlar ve deride de olumlu antioksidan etki göstermektedir.

11. Şubat 2011 “International Journal of Medical Sciences” dergisinde geçen bir makalede :
”Astaksantinin insanlar üzerindeki etkileri alanında yapılan çalışmalar sınırlı olmakla birlikte, yapılan araştırmalara göre güneş hasarlarına karşı koruma, kas fonksiyonu ve bu tür Parkinson,Alzheimer gibi nörodejeneratif hastalıkların önlenmesi üzerinde olumlu etkileri de dahil olmak üzere kuvvetli bir antioksidan olduğu belirtilmiştir.”

12. Krill yağındaki Astaksantin immün sistem (bağışıklık sistemi), anti inflamuar, anti kanserojen, kalp ve beyin damarları üzerinde koruyucu etki göstermektedir.

13. Krill yağındaki omega-3 fosfolipitleri C-reaktif protein (CRP) düzeylerini düşürerek ; anti-enflamatuar etkiler göstermektedir. ''American College of Nutrition'' dergisinde yayınlanan bir çalışmanın sonuçlarına göre Krill yağının kalbe zarar veren inflamasyonu azalttığı tespit edilmiştir. Günde 300 mg Krill yağı alan grubun CRP düzeylerinin 7 gün sonra %19.3 , 14 gün sonra %29.7 azaldığı gözlenmiştir.

14. Krill yağı enflamasyon ve artrit ağrılarını azaltıcı etki göstermektedir. ''American Journal of Nutrition'' da yayınlanan bir çalışmanın sonuçlarına göre Krill yağının kronik inflamasyon ve romatizmal belirtilere olumlu etkileri olduğu vurgulanmaktadır. Kalp damar hastalığı, romatoid artrit ve/ veya osteoartrit gibi inflamatuar koşulları tanısı almış 90 hastaya düzenli olarak verilen krill yağının sonrasında ağrılarda %28.9, sertlikte % 20.3, fonksiyonel bozulmalarda % 22.8 azalma olduğu tespit edilmiştir.

15. Krill yağındaki astaksantin göz sağlığı üzerinde olumlu etkileri olup retina bariyerinin içine nüfuz edebilen birkaç antioksidandan biridir. Farklı göz hastalıklarına karşı koruyucu etkiler göstermektedir. (Makula dejenerasyonu, Katarakt, Kistoid makula ödemi, Diyabetik retinopati, Glokom)

16. Krill yağı ciltte yaşlılık sonucunda oluşan kırışıklılara karşı azaltıcı etki göstermektedir. Dünyadaki en ünlü anti-aging uzmanı Dr. Nicholas Perricone kırışıklık ve yaşlılık lekelerini azaltmak için astaksantin içeren Krill yağının kullanımını tavsiye etmektedir. Konuyla ilgili video lu bilgiye: http://www.youtube.com/watch?v=bIOUbftS1Ls . adresinden ulaşabilirsiniz...


Krill Yağı hakkında en faydalı bilgileri www.krilloil.com.tr sitesinden öğrenebilirsiniz. Hertürlü doğal ürünü bulabileceğiniz botanikshop.com da krill yağı ndan ozon yağı na karınca yumurtası yağı dan x tra gel pro ya, hamam otu yağı ndan new fx15 e, epimedyumlu macun dan argan yağı na, bitkisel takviyelerden x tra gel e, form çaylarından yulaf kepeği ne, isveç şurubu ndan kırmızı ginseng çeşitlerine kadar bütün bitkisel doğal ürünleri uygun fiyatlarla rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Gelelim Kampanyamıza :)




Kampanyamız ile 1 kişiye üstte resmini görmüş olduğunuz Krill yağı hediye ediyoruz.
Kampanyaya Katılıp kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit !
Aşağıdaki şartları tamamlayın çekilişe katılma şansı yakalayın !
1- Botanikshop facebook sayfası 'nı beğenmek .
2-KampanyaAdresin facebook sayfası'nı beğenmek.
3-Blogumuzun izleyicisi olmanız.
4- Kampanyayı sosyal ağlarda paylaşın.

Şartları tamamlayıp yorum formunda belirtin 10 kasım'a kadar devam edecek kampanyamızda kazanma şansını yakalayın.!
Kargo firmaya aittir.




Yazar kampanya adresin
Kampanyalar Facebookda
Sizde Facebook Sayfamızı Takip Ederek, Kampanyalarımızdan Haberdar Olabilirsiniz.
kampanya adresin

Kampanyayı Paylaş Share On Facebook +1 This Post blogger tips Digg This Post Stumble This Post Tweet This Post Tweet This Post Tweet This Post Save Tis Post To Delicious Share On Reddit Bookmark On Technorati

Soru ve Sorunlarınız İçin: SadeceKampanya@hotmail.com

20 yorum:

Kampanya Adresin / Güncel Kampanyanın Adresi !

  1. https://twitter.com/Nurtellam/status/260026822945828864

    bütün şartları yerine getirdim:)
    bu da facebook adresim:
    duvarımda da paylaştım

    https://www.facebook.com/nurtanesii

    YanıtlaSil
  2. tüm şartlar tmmdır hayırlısı artık paylaştıklarım paylaştıklarım https://twitter.com/AsiyeDemiral/status/260092881816150016 https://www.facebook.com/asiye.uzn/posts/431589636908244 https://www.facebook.com/asiye.uzn/posts/515519751791393 asiyeuzundemiral@hotmail.com sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. katıldım izlemeye aldım
    nihatkayra olarak izliyorum
    http://www.facebook.com/nihatkayra duyurdum

    nihatkayra@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. slm tüm şartlar tamamdır
    https://www.facebook.com/mehpare.olmesek.1
    http://mehpare01-ayparcasi.blogspot.com/2012/10/botanikshopcom-ile-1-kisiye-hediye.html

    mehpare01@gmail.com
    mehpare ölmesek

    YanıtlaSil
  5. merhaba blogunun vesayfanın izleyicisiyim facebook sayfasını beğendim
    çekilişini facebook profilimde paylaştım

    https://www.facebook.com/hip.hippie.5/posts/130524700430080

    sevgiler :)
    Selma Onart
    kmphippie@gmail.com

    YanıtlaSil

  6. Merhaba takipçinizim,www.botanikshop.com müşterisiyim. kampanyanıza katılmak için tüm şartları yerine getirdim...
    Doğadan gelen şifayı ayağımıza kadar itinayla getiren www.botanikshop.com a ve emek ve kampanyalarınızdan dolayı http://kampanyaadresin.blogspot.com a TEŞEKKÜRLER..b13947@gmail.com



    https://twitter.com/ztERBIYIK/status/261229614347714560
    http://www.facebook.com/ZETUER/posts/453773874673300
    http://www.facebook.com/ZETUER/posts/195679097234444
    http://www.facebook.com/ZETUER/posts/482494645116477
    http://www.facebook.com/ZETUER/posts/499708860063201
    http://www.facebook.com/ZETUER/posts/499708860063201http://triaj.blogspot.com/2012/10/shimizu-doa-kozmetik-ten-2-kisiye.html

    YanıtlaSil
  7. merhaba...takipçinizim...kampanyayı paylaştım...Tüm şartlar tamam...Teşekkürler...İyi günler
    levkuzen@gmail.com
    https://twitter.com/#!/virtouscircle
    https://www.facebook.com/mustafa.kemal.9231

    https://www.facebook.com/mustafa.kemal.9231/posts/398779513528326
    https://twitter.com/virtouscircle/status/261524642844532736

    YanıtlaSil
  8. merhaba bütün şartları tamamladım kampanyayı face de ve twitterda duyurdum hem face sayfamda hemde twitterda duyurdum http://twitter.com/#!/kumral28 https://www.facebook.com/feride.ismailoglu feride28@gmail.com feride ismailoğlu

    YanıtlaSil
  9. mrb
    izleyicinizim
    GFN: undenied

    Botanikshop face sayfasını ve sizin face sayfanzı Undenied Hsbt adıyla beğendim.

    Siteyi paylaştım:
    https://www.facebook.com/kozmetikaskina/posts/423595374366938

    Kampanyayı paylaştım:
    https://www.facebook.com/kozmetikaskina/posts/460496247326763

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. slm şartlar tamam canım

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100001663629693

    sema kırcı

    sema_adnan06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  11. slm,tüm şartlar tamam.https://twitter.com/mert1yesil
    http://www.facebook.com/fahriye.yesil.7
    kampanyafy@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    Şartları tamamladım.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100003338924225
    Face de begendim sayfamda paylaştım
    twitter.com/#!/bkaya453 Twitter da izlemeye aldım
    bkaya453@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Şartları tamamladım.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003736160418&sk=wall
    Face de begendim sayfamda paylaştım
    http://twitter.com/#!/TLAYKAYA12 Twitter da izlemeye aldım

    tulay1412@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. https://www.facebook.com/arwenfiliz/posts/457954890913443
    bende varım bendeee :)
    filiz özkan
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. facebookta beğendim iki sayfayıda Mine Özcan
    izleyicinizim Efla Hatun
    kampanyayı duyurdum
    http://www.facebook.com/ozcanmineozcan/posts/371965062888759

    efla_hatun@hotmail.com
    Mine Özcan

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. merhaba,
    http://durubabyworld.blogspot.com/2012/11/httpkampanyaadresinblogspotcom201210bot.html
    https://twitter.com/tugcetasgin/status/265822842183110656
    http://www.facebook.com/#!/tugce.caner.98/posts/370958299654653
    http://www.facebook.com/tugce.caner.98?ref=tn_tnmn
    https://twitter.com/tugcetasgin
    http://durubabyworld.blogspot.com/
    tugce_tasgin@hotmail.com
    tuğçe caner

    YanıtlaSil
  18. merhaba izleyicinizim.sizin ve firmanın facebook sayfanızı beğendim.çekilişi facebook ve twitterda duyurdum.inşallah kazanırım.
    http://www.facebook.com/sineminbahari/posts/137473043067345
    https://twitter.com/sineminbahari/status/266701132724858881
    SinemBadioglu
    sinembadioglu1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  19. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Her iki facebook sayfasını da beğendim.
    Çekilişi facebook ve twitter'da duyurdum.
    https://www.facebook.com/sny.gzz/posts/315997135171048
    https://twitter.com/senaygaz/status/266792107149258755
    snygzz@hotmail.com
    Şenay Gazoz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Merhaba,bloğunuzun izleyicisi oldum
    Botanikshop facebook sayfasını beğendim
    KampanyaAdresin facebook sayfasını beğendim.
    Çekilişi facebook ve twitterda duyurdum.
    https://www.facebook.com/botanikshop#!/mkakc/posts/226502007480117
    https://twitter.com/MkakcKakc/status/266834174013476864
    mkakc@yahoo.com

    YanıtlaSil